Page is loaded ...

Battering/wet coating systems



The wet coating systems type SNP cover products with wet coating or liquid eggs completely, before they will be breaded in the breading system.

 

Options:

  • Breaded schnitzel and cordon-bleu, chicken filet or chicken parts
  • Formed products, like vegetarian patties and chickenburger
  • Industrial systems are available in 400, 600 and up to 1.000 mm belt width
  • Compact systems for industrial kitchen and butcheries, with 250 mm belt width

 

Our office hours

Monday - Thursday
8:00 a.m. - 4:30 p.m.

Friday
8:00 a.m. - 2:00 p.m.
X

Sie wechseln nun zu Whatsapp...

Bitte bestätigen Sie die folgende Abfrage, damit wir Sie zu Whatsapp weiterleiten können.

X

+49 (0) 5424 80 97 80

Our office hours

Monday - Thursday
8:00 a.m. - 4:30 p.m.

Friday
8:00 a.m. - 2:00 p.m.


Call » X

Sie wechseln nun zu Whatsapp...

Bitte bestätigen Sie die folgende Abfrage, damit wir Sie zu Whatsapp weiterleiten können.

X