Page is loaded ...

Flattener



The flatteners type RMP flattens fresh or pre-frozen products to an even thickness, therefore an equal and shorter cooking time is guaranteed.
A massage of the meat structure during the flattening process guarantees the tenderness of the meat.

 

Options:

  • To flatten schnitzel, steaks, beef roulades, chicken- and turkey meat
  • Burger/patties “home-made style”
  • Industrial systems are available in 400, 600 and 1.000 mm belt width
  • Compact systems for butcheries in 250 mm belt width

 

Our office hours

Monday - Thursday
8:00 a.m. - 4:30 p.m.

Friday
8:00 a.m. - 2:00 p.m.
X

Sie wechseln nun zu Whatsapp...

Bitte bestätigen Sie die folgende Abfrage, damit wir Sie zu Whatsapp weiterleiten können.

X

+49 (0) 5424 80 97 80

Our office hours

Monday - Thursday
8:00 a.m. - 4:30 p.m.

Friday
8:00 a.m. - 2:00 p.m.


Call » X

Sie wechseln nun zu Whatsapp...

Bitte bestätigen Sie die folgende Abfrage, damit wir Sie zu Whatsapp weiterleiten können.

X